Backyard cooking: recepten voor een vakantie in je achtertuin

door Aniek

Backyard cooking: recepten voor een vakantie in je achtertuin

Het kookboek Backyard Cooking staat vol recepten die je kan maken op een kampuur, de bbq of zelfs op een eenpitsstelletje. Zo kun je het vakantiegevoel toch een beetje oproepen in je achtertuin, in het bos of op de camping.

Al regent het op het moment dat ik deze blog pijpenstelen, bij het doorbladeren van het boek Backyard Cooking waan ik me toch ergens in de bergen, zittend bij een kampvuurtje. Dat echte zomergevoel dat je bij buitenkoken hebt, krijg ik ook als ik het boek doorblader. Arno en Mireille verzamelden allemaal snelle en minder snelle recepten die je boven een knapperend kampvuur of barbecue maakt. Of wat dacht je van een gezond ontbijt op een eenpits gasstelletje? Dit geweldige outdoor kookboek is perfect voor deze zomer. Maar dan mag het wel even stoppen met regenen, als het aan mij ligt.

Backyard Cooking Hacks

Het boek begint met een aantal backyard cooking hacks. Zo staat er hoe je de bbq snel kunt aansteken en waar je muffinbakvormen allemaal voor kan gebruiken, van een snelle cool down tot het makkelijk serveren van verschillende sauzen en dips.

Tip: koken tijdens het kamperen? Lees de review over de Primus Micron Trail gasbrander.

De recepten in backyard cooking

Het kookboek staat vol verrassende recepten. Van brood bakken in een conservenblik, koffie uit een sinaasappel tot appeltaart van de bbq. Ik ben erg benieuwd naar het wortelbrood, de gesmoorde canellinibonen en de backyard ristotto, dus deze zomer zal ik heel wat avonden met dit boek én de bbq in de tuin zitten. Maar ook wie een keer creatief wil ontbijten of anders-dan-anders picknick recepten zoekt vindt inspiratie in dit prachtige kookboek vol inspirerende recepten en prachtige sfeerfoto’s. Alleen het doorbladeren van het boek brengt je al in vakantiesferen!

Backyard Cooking, Spannende recepten voor een vakantie in je achtertuin | Arno & Mireille van Elst | Uitgeverij Snor | € 21,99

Backyard cooking: recepten voor een vakantie in je achtertuin
Backyard cooking: recepten voor een vakantie in je achtertuin

Ook leuk om te lezen!

Laat een bericht achter