door Aniek
Aniek Rooderkerken, foto door Perfect Portret

Over Avontuur op Reis

Hi! Ik ben Aniek (1987) en Avontuur op Reis is mijn outdoor- en reisblog. Als outdoorliefhebber, fanatiek fietser en wandelaar schrijf ik over avontuurlijke reizen in Nederland en ver daarbuiten. Vrijheid is voor mij het maken van fietsreizen, echt avontuurlijk is bikepacken en ik word gelukkig van huttentochten in de bergen. Het liefst zit ik iedere dag op de fiets, of dit nu een racefiets of mountainbike is. Zo nu en dan verwissel ik mijn fiets voor een paar wandelschoenen om mooie hikes te maken.

In het dagelijks leven werk ik als communicatieadviseur en mijn vakantiedagen spaar ik op om zoveel mogelijk avontuurlijke reizen te maken.

Aniek Rooderkerken, foto door Perfect Portret

Avontuur op Reis

Op avontuuropreis.com lees je reisverhalen vol outdoor en avontuur, duurzaam reizen en indrukwekkende natuur. Van prachtige hikes en fietstochten, van micro adventures tot bikepacking trips en alles daartussenin. Ook vind je op deze blog reviews van outdoorgear, outdoorkleding en fietsen. Verder kan je hier terecht voor avontuurlijke reisinspiratie.

Aad Struijs Persprijs

In 2020 nam ik op de Vakantiebeurs in Utrecht de Aad Struijs Persprijs in ontvangst voor mijn blog over Kirgizië. De Aad Struijs Persprijs geldt als de onafhankelijke vakprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek.

Je kunt mij ook volgen op Instagram, FacebookPinterestTwitter en  Youtube.

Avontuur op Reis staat geregistreerd bij de KvK onder Aniek Rooderkerken Adventure Media.

aniek@avontuuropreis.com

KvK: 71391177