door Aniek
Avontuur op Reis

Contact opnemen met Avontuur op Reis

Avontuur op Reis is een reisblog vol avontuurlijke reisverhalen en -inspiratie. Hier lees je over outdoor reizen, avontuur, natuur, fietsen, bikepacking en hiken. En de avonturier die al deze blogs schrijft? Dat is Aniek. Ik laat je zien hoe je bestemmingen op een avontuurlijke manier kunt ontdekken. Dat kan aan de andere kant van de wereld zijn, maar net zo goed een micro avontuur dichter bij huis. En voor mij is avontuur – zoals je op de foto’s kunt zien – liefst ook op de fiets.

Heb je een vraag of opmerking over één van de artikelen? Laat dan gerust onder dat artikel een reactie achter. Heb je een vraag over de website of heb je een goede tip voor me? Stuur mij een e-mail via aniek@avontuuropreis.com en ik zal je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Heb je interesse om samen te werken? Kijk voor de mogelijkheden op de pagina samenwerken.

Social Media

Instagram: @avontuuropreis
Facebook: @avontuuropreisCom
Pinterest: @avontuuropreis
Twitter: @avontuuropreis
Youtube: Avontuur op Reis

avontuuropreis.com maakt deel uit van Aniek Rooderkerken Adventure Media en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder het KvK-nummer 71391177.