door Aniek
Avontuur op Reis

Contact opnemen met Avontuur op Reis

Avontuur op Reis is een outdoorblog voor liefhebbers van avontuurlijke en actieve vakanties. Op avontuuropreis.com vind je avontuurlijke reisverhalen over fietstochten, bikepacking, (berg)wandelingen en avontuurlijke activiteiten op reis. Ook lees je hier volop handige reistips en eerlijke reviews. De schrijfster van dit alles is Aniek. Dertiger, gek op fietsen, graag in de bergen te vinden. Zij laat je zien hoe je bestemmingen op een avontuurlijke manier kunt ontdekken en gaat voor jou op zoek naar bijzondere fiets- en wandelbestemmingen binnen en buiten Nederland. Want een avontuur kan aan de andere kant van de wereld zijn, maar net zo goed een micro avontuur dichter bij huis. Ze hoopt dat jij hierdoor geïnspireerd raakt om ook op pad te gaan.

Heb je een vraag of opmerking over één van de artikelen? Laat dan gerust onder dat artikel een reactie achter. Heb je een vraag over de website of heb je een tip voor me? Vul onderstaand formulier in of stuur mij een e-mail via aniek@avontuuropreis.com en ik zal je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Heb je interesse om samen te werken? Kijk voor de mogelijkheden op de pagina samenwerken.

Je aanmelden voor de nieuwsbrief is optioneel en is niet verplicht.

Social Media

Instagram: @avontuuropreis
Facebook: @avontuuropreisCom
Pinterest: @avontuuropreis
Twitter: @avontuuropreis
Youtube: Avontuur op Reis

avontuuropreis.com maakt deel uit van Aniek Rooderkerken Adventure Media en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder het KvK-nummer 71391177.