door Aniek

Samenwerken met avontuuropreis.com

Wil je samenwerken met avontuuropreis.com en zo jouw product of bestemming onder de aandacht brengen bij actieve en avontuurlijke reizigers? Dat kan! Ik kijk altijd uit naar unieke samenwerkingen, persreizen of product reviews! Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden. Uiteraard kan je ook contact met mij opnemen om de media kit te ontvangen.

Campagnes, persbezoeken en persreizen

Ik ben beschikbaar voor blogreizen en persreizen mits deze passen bij de doelgroep en voldoende inspiratie bieden op het gebied van fietsen, wandelen, outdoor reizen en natuur. Aan de hand van een pers- of blogbezoek schrijf ik een of meerdere blogposts over mijn belevenissen en deel ik mijn ervaringen op social media. In het verleden werkte ik bijvoorbeeld samen met Fietsen in Girona, Biosphere Expeditions en UNDP Regional Office Herzegovina.

Fietsen in Girona, Spanje
Fietsen in Girona, Spanje

Editorial

Wil je jouw product, dienst of website onder de aandacht brengen bij de lezers van avontuuropreis.com? Dan kan ik een editorial schrijven zodat deze passend is bij de blog en de doelgroep.

Product reviews

Een goede uitrusting op reis is belangrijk. Hierom adviseer ik mijn lezers graag over fiets-, hiking-, outdoor- en kampeerproducten. Ik test graag jouw (outdoor) product of dienst. Een product review kan in combinatie met een winactie worden opgezet. In het verleden werkte ik bijvoorbeeld samen met Masters, Smith Optics, ThuleJulboVaudeBerghen, LowaFalke en Osprey.

Outdoorbloggers.nl

Samenwerken met meerdere bloggers die een focus hebben op avontuurlijke reizen en het buitenleven? Neem dan eens een kijkje op Outdoorbloggers.nl. Een uniek samenwerkingsverband tussen de beste Nederlandse bloggers op het gebied van outdoor en reizen. 

Avontuuropreis.com werkte onder andere samen met

Andorra TurismeVoigt Travel en Swedish Laplandloopreizen.nlUNDP Regional Office Herzegovina & Green VisionsMirabilia European Network of UNESCO SitesTarn Tourisme & Chambre de Commerce d’Albifietseningirona.nl, APT Livigno.

Over avontuuropreis.com

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een samenwerking? Neem dan contact met mij op. Avontuuropreis.com maakt deel uit van Aniek Rooderkerken Adventure Media en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder het KvK-nummer 71391177.