De hele wereld in je handen: Lonely Planet The World

door Aniek

Lonely Planet The World

De wereld samenvatten in één Lonely Planet lijkt een onmogelijke opgave, maar niets is minder waar. Lonely Planet heeft alle landen ter wereld weten te bundelen in één reisgids: Lonely Planet The World. Een must have voor iedere reisliefhebber en een heerlijk boek om bij weg te dromen en inspiratie te vinden voor je volgende reis, of om cadeau te geven aan een reisliefhebber.

Lonely Planet The World. A Traveller’s Guide to the Planet

Iedereen heeft wel een van de beroemde blauwe reisgidsen in de boekenkast staan. Met Lonely Planet The World. A Traveller’s Guide to the Planet in handen, kan je jouw volgende reis plannen naar letterlijk ieder land ter wereld. Je kan je voorbereiden op de highlights van een land, zonder hiervoor alle individuele Lonely Planet reisgidsen in huis te moeten hebben. Bladerend door het boek lees je over ieder land en droom je weg bij mooie full colour foto’s. Van handige informatie zoals inwonersaantallen en de beste reistijd, tot aan steden en bezienswaardigheden.

Lonely Planet heeft de hoogtepunten uit hun reisgidsen verzameld en deze gekoppeld in de ultieme reisgids voor de wereld die maar liefst 960 pagina’s telt. Ieder land heeft minimaal drie pagina’s met minimaal één landkaart, essentiële informatie, prachtige foto’s en de belangrijkste bezienswaardigheden en ervaringen. De reisgids bevat echter ook een aantal lange uitgestippelde reisroutes van een aantal maanden. Ook erg leuk zijn de Top Experiences, waarbij je in één oogopslag de populairste plekken van een land ziet. Er staan vast en zeker een aantal landen in het boek, waar je nog nooit van hebt gehoord of eigenlijk niet veel weet. Is jouw volgende bestemming één van die onbekendere landen?

Lonely Planet The World is een must have voor echte reisliefhebbers of voor wie op zoek is naar nieuwe bestemmingen. Met deze reisgids ontdek je zowel de meest populaire als meest zeldzame bezienswaardigheden en ervaringen. Indrukwekkende landschappen, verschillende culturen en landen die zelfs onverschrokken reizigers nog op hun bucket list hebben staan. Met deze omvangrijke Lonely Planet reisgids heb je de hele wereld in je handen!

Lonely Planet, The World. A Traveller’s Guide to the Planet | ISBN13 9781743600658 | Onder andere te bestellen via bol.com.

Wat vind je van deze Lonely Planet boeken?

Ook leuk om te lezen!

7 comments

Yvonne mei 8, 2016 - 12:10 pm

Jaaa! Die Lonely Planet heb ik, heerlijk boek, ook al staat er uiteraard niet alles in wat in een land de moeite waard is. Overigens heb ik al die inspiratie niet bepaald nodig om een steeds grotere wensenlijst met bestemmingen te ontwikkelen. 🙂

Reageren
Stéphanie | Expeditie Aardbol mei 8, 2016 - 9:22 pm

Jaa deze staat op mijn verlanglijstje. Niet voor praktische tips, maar wel leuk om geinspireerd te worden. Niet goed voor mijn bucketlist, bankrekening en voornemens om thuis ook te genieten trouwens ;)!

Reageren
Jessica mei 9, 2016 - 2:31 am

Wauw, knap dat ze al die informatie in 1 boek hebben weten te krijgen! Ik heb de Lonely Planet ooit een kans gegeven met een reisgids over Centraal-Amerika, maar ik moet bekennen dat ik hem eigenlijk amper gebruikte. Maar om nieuwe inspiratie op te doen is het inderdaad wel een goed boek!

Reageren
Kelly | Dutchie on the Road mei 9, 2016 - 11:53 am

Gaaf! Leuk voor mijn collectie in de boekenkast 🙂

Reageren
Sanne mei 9, 2016 - 8:48 pm

Ik ben groot fan van de Lonely Planet. Vooral de koffietafel boeken vind ik erg fijn. Voor sinterklaas en kerst staat er standaard een op mijn “verlanglijst”! 🙂

Reageren
Jempi mei 14, 2016 - 10:06 am

Dat is er 1tje die ik op het verlanglijst ga zetten. Wij hebben er hier nog zo’n paar liggen zoals die van China, helemaal tot op de draad versleten na een paar maand backpacken maar die doen we niet weg hoor…leuke herinnering 🙂

Reageren
Carolien december 30, 2017 - 3:58 pm

Lonely Planets zijn nog steeds favoriet bij het reizen door landen. Eentje van de hele wereld lijkt me wel tof. Iets voor op mijn verjaardagslijstje.

Reageren

Laat een bericht achter