Bikepacking paklijst

door Aniek

Bikepacking paklijst

Wat je meeneemt als je gaat bikepacken hangt van veel dingen af: het terrein, het seizoen, of je in een hotel overnacht of op een camping. En iedere keer dat je op pad gaat leer je iets bij over wat je moet meenemen en wat je thuis kunt laten. Je wilt natuurlijk wel lichtgewicht op pad gaan. Ik stelde een bikepacking paklijst samen: een basislijst van wat je mee kunt nemen, en die je natuurlijk verder kunt aanpassen op jouw persoonlijke voorkeuren. Tip: je kunt deze bikepacking paklijst downloaden!

Wat neem je mee als je gaat bikepacken?

Schreef ik eerder al een uitgebreid over wat je meeneemt als je gaat bikepacken, dit keer maak ik het je makkelijk: met deze pdf die je kunst downloaden geef ik je een overzicht van wat je kunt meenemen als je gaat bikepacken. Ik stelde deze paklijst samen aan de hand van de bikepacking tochten die ik tot nu toe maakte, dus het is een goede basis. Wil je meer luxe of juist meer lichtgewicht op pad? Pas de paklijst dan gerust aan! En mis je iets op deze lijst? Laat het dan weten in de comments.

Ben je van plan een langeretocht te maken? Ga dan eerst een keer op microadventure. Zo kun je checken of je alles bij je hebt wat je nodig hebt en of er nog dingen missen in je paklijst. Ook is dit een goede test om te zien of je alles kunt meenemen op de fiets.

Download bikepacking paklijst

Om het voor jou gemakkelijker te maken, heb ik een pdf samengesteld die je kunt downloaden. Download hier de bikepacking paklijst!

Ook leuk om te lezen!

Laat een bericht achter